Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Secret Dish by Chef Patrizia Paglieri la First Class Cinema

Chef Patrizia Paglieri
Avem o surpriză pentru tine!
Cum sună o cină la sălile First Class Cinema acompaniată de un SECRET DISH reinterpretat chiar de Chef Patrizia Paglieri + thriller-ul culinar MENIUL?
Doar în perioada 18 – 24 noiembrie, când vii să vezi Meniul la First Class Cinema vei avea parte de un Secret Dish inspirat din film și reinterpretat de Chef Patrizia Paglieri.
Te întrebi oare ce legătură are preparatul cu filmul? Îți spunem doar atât: o să afli abia după ce vezi filmul, așa că ia-ți bilet la The Menu direct de la casele de bilete Cineplexx sau online de pe Cinemagia.
Te bucuri de un meniu delicios pregătit sub atenta supervizare a unui Chef, apoi te relaxezi pe cele mai confortabile canapele cu popcorn, nachos și răcoritoarei! Totul NELIMITAT, la fel ca și distracția!
Care este povestea Meniului?
Ca în orice film de groază, cu toții știm ca dacă mergi pe o insulă misterioasă situată în mijlocul pustietății și este deținută de un maniac excentric este probabil o idee nu tocmai bună. Cu toate acestea, asta nu i-a împiedicat pe tânărul Tyler și pe prietena lui, Margot, să călătorească pe o astfel de insulă. Motivul fiind? Este casa unui bucătar executiv de renume mondial pe nume Chef Slowik care își așteaptă clienții cu un meniu generos, dar și cu câteva surprize terifiante.
Ia-ți bilete online de pe cinemagia.ro sau direct de la casele de bilete din cinema! Biletele vor fi disponbile ÎN CURÂND!
Solicită à la carte și bucură-te de preparatul secret la Cineplexx!
  • Disponibil doar la sălile First Class Cinema de la Cineplexx Băneasa.
  • Preparatul este disponbil doar în perioada 18 – 24 noiembrie.
  • Biletele pentru First Class Cinema pot fi achiziționate online de pe cinemagia.ro sau direct de la casele de bilete din cinema.

Sursa: Facebook Cineplexx Baneasa

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email