Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

SeaSide Drinks Winter Fest 2024 @ Arena Garden Constanța

SeaSide Drinks Winter Fest 2024

SeaSide Drinks Winter Fest 2024 @ Arena Garden Constanța

SeaSide Drinks Winter Fest 2024: Un apres ski party pe Litoral în Inima Iernii cu festival de bauturi!

Constanța, 10 ianuarie 2024 – Un eveniment extraordinar de iarnă se pregătește să încânte Constanța, aducând o explozie de arome și distracție la malul mării. “SeaSide Drinks Winter Fest 2024” este programat pentru 20 ianuarie 2024, la Arena Garden, situată pe Strada Interioară 3 (lângă depozitul DPD), începând cu ora 16:00

Atmosferă Iarna și Dress Code Unic:

Având în vedere că evenimentul are loc în ianuarie, vă invităm să vă alăturați distracției într-o atmosferă de iarnă autentică. Dress code-ul recomandat este costumul de ski sau o ținută groasă, pregătindu-ne să simțim frumusețea iernii la malul mării.

Noi facem focul, dar veniti pregătiți!

Program Incendiar:

16:00 – Grătare și Atmosferă Incendiară: Se aprind grătarele pentru a pregăti delicii culinare care să vă încălzească inima.

DJ-ul va începe să pregătească atmosfera cu o selecție antrenantă de muzică pentru a vă ține în mișcare.

Barmanii În Acțiune: Peste 70 de băuturi vor fi pregătite cu pricepere, inclusiv cocktailuri calde și reci, vinuri, whisky, rom, vodka, lichior, vermut, cognac.

Zonă de Trabucuri și Socializare: Se va aprinde semineul în zona de trabucuri, iar invitații sunt invitați să socializeze și să se bucure de momente memorabile.

Costul biletului este de 150 de lei și include 15 băuturi la alegere!

Tombole cu Premii și Surprize:

Împreună cu partenerii noștri, vă pregătim tombole cu premii tentante, inclusiv vouchere la restaurante, frigidere de vin sau chiar băuturi exclusive. Faceți-ți gașca mare și pregătiți-vă să vă creați amintiri de neuitat pe litoralul constănțean.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută