Meniu Zile și Nopți
kfc cheese branding mobile
KFCExtraCheesyZingerBurger
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Seara filmului internaţional – “The Matrix Resurrections”

Sâmbătă, 𝟐 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, de la  ora 21:00 ne vedem în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), la Seara Filmului Internațional, unde vom proiecta „𝐓𝐡𝐞 𝐌𝐚𝐭𝐫𝐢𝐱 𝐑𝐞𝐬𝐮𝐫𝐫𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬”/„𝐌𝐚𝐭𝐫𝐢𝐱 𝐑𝐞𝐧𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚” (2021), în regia Lanei Wachowski, cu Keanu Reeves, Jonathan Groff, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith.

„The Matrix Resurrections, mult așteptata continuare a filmelor care au revoluționatul genul science-fiction, reunește vedetele originale Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo și Trinity.

" "

The Matrix Resurrections ne poartă înapoi la cunoscuta lume a două realități: cea de zi cu zi și cea din spatele ei. Pentru a afla dacă realitatea lui este o construcție fizică sau mentală și pentru a se cunoaște cu adevărat, domnul Anderson va trebui să urmărească încă o dată iepurele alb. Și dacă Thomas… Neo… a învățat ceva, este că alegerea, deși o iluzie, e totuși singura cale de ieșire sau de intrare în Matrix. Desigur, Neo știe deja ce are de făcut. Dar ceea ce nu știe încă este că Matrix este mai puternică, mai sigură și mai periculoasă decât oricând.”

N15

Sursa: Grădina cu filme – Cinema & More

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută