Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Seara filmului internaţional – THE CALL OF THE WILD

Duminică, 𝟏𝟕 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, de la ora 21:00, te invităm la Seara Filmului Internațional în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), unde vom proiecta „𝐂𝐡𝐞𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐛𝐮𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫”/„𝐓𝐡𝐞 𝐂𝐚𝐥𝐥 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐖𝐢𝐥𝐝” (2020), în regia lui Chris Sanders, cu Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford și Colin Woodell.

„Adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London, Chemarea străbunilor transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890. În calitate de cel mai nou membru al unei echipe de câini de sanie, al cărei lider devine ulterior, Buck are parte de o aventură spectaculoasă, găsindu-și în cele din urmă adevăratul loc în lume și devenind propriul său stăpân.

Chemarea străbunilor este un film revoluționar, care îmbină live-action-ul cu animația si reușește prin efectele vizuale spectaculoase să redea trăsăturile și emoțiile animalelor cât mai realist.”

Sursa: Grădina cu filme – Cinema & More

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută