Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Seara filmului internațional – ,,Don’t worry darling” @ Grădina cu filme – Cinema & More

Seara filmului internațional - ,,Don't worry darling”

Seara filmului internațional – ,,Don’t worry darling” @ Grădina cu filme – Cinema & More

  • N-15

 

Vineri, 28 iulie 2023, de la ora 21:00, te invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), la Seara Filmului Internațional, unde vom proiecta ,,Don’t worry darling”/„Nu îți face griji, dragă”, regizat de Olivia Wilde (2022), cu Florence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, Chris Pine.

  • Filmul a câștigat la Venice Film Festival 2022 – Fanheart3 Award Graffetta d’Oro for Best Film – Olivia Wilde.

 

„Alice și Jack sunt norocoși să locuiască în comunitatea Victory, orașul companiei experimentale care găzduiește bărbații care lucrează pentru proiectul ultrasecret Victory și familiile lor. Optimismul societal din anii 1950 susținut de CEO-ul lor, Frank – vizionar corporativ și trainer motivațional – ancorează fiecare aspect al vieții de zi cu zi în utopia strânsă a deșertului.

În timp ce soții își petrec fiecare zi în sediul Victory Project, lucrând la “dezvoltarea materialelor progresive”, soțiile lor – inclusiv partenerul elegant al lui Frank, Shelley – își pot petrece timpul bucurându-se de frumusețea, luxul și desfrânarea comunității lor. Viața este perfectă, nevoile fiecărui rezident fiind îndeplinite de companie. Tot ceea ce cer în schimb sunt discreția și loialitatea față de cauza Victory.

Dar când încep să apară crăpături în viața lor idilică, expunând detalii sinistre care pândesc de sub fațada atractivă, Alice nu se poate abține să se întrebe exact ce fac ei în Victory și de ce. Cât de mult este dispusă să piardă Alice pentru a dezvălui ceea ce se întâmplă cu adevărat în acest paradis?”

Bilete online aici

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Grădina cu filme – Cinema & More

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută