Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Seara filmului internaţional – AMERICAN HUSTLE

Vineri, 29 iulie 2022, de la ora 21:00, te invităm la Seara Filmului Internațional în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), unde vom proiecta „American Hustle”/„Țeapă în stil american” (2013), în regia lui David O. Russell, cu Amy Adams, Bradley Cooper, Christian Bale, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence.

„Un film de ficțiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970, American Hustle/Țeapă în stil american spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea și parșiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii și ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase.

Jeremy Renner îl interpretează pe Carmine Polito, un politician vehement și oportunist din New Jersey, care se trezește prins ca într-un clește între escroci și agenții federali. Imprevizibila soție a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), ar putea fi cea care adaugă picătura care va duce la prăbușirea întregului edificiu. Ca și celelalte două filme ale lui David O. Russell, American Hustle/ Țeapă în stil american definește un gen de film în care este vorba despre iubire, remodelare și supraviețuire.”

Sursa: Grădina cu filme – Cinema & More

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email