Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Seară de Halloween cu trupa Black Stone Machine

Manufactura

Seară de Halloween cu trupa Black Stone Machine în Manufactura

Luni în 31 octombrie, de la ora 18.00, clubul Manufactura vă invită la o seară de Halloween cu Black Stone Machine din Grecia.

Black Stone Machine este o trupă grecească formată în aprilie 2019 din Alex (chitară/voce), Nick (tobe), George (chitară/voce) și Mike (bas). Primul lor EP intitulat „Black Stone Machine” a fost înregistrat în mai puțin de o lună la Feedback Studios, și conține două melodii: „Bounty Hunter” și „Black Stone Machine” și a fost lansat în iunie.

Black Stone Machine este un amestec perfect între sunetele Heavy Rock – Metal și Blues Country Rock. Prima lor reprezentație live a avut loc la Berlin, urmată de un mini-tur în Grecia. Au urmat înregistrările pentru primul album full și, după cinci luni lungi de lucru, albumul „Crossroads” a fost finalizat.

LP-ul lansat la „Ikaros Records” conține 12 piese noi cu invitați de la mari trupe grecești precum: Nightstalker, Dentrites și Rusty Bonez. Între timp, piesa „House Of Lies” se află în colecția „Unity vol 1 – In Solidarity With The Refugees of Moria Camp” cu trupe precum: 1000Mods, Villagers Of Ioannina City și alții.

În aprilie 2021, Black Stone Machine a înregistrat o coperta pentru „The Wizard” de la Black Sabbath pentru un album Tribute By Antichrist Magazine împreună cu 45 de trupe din întreaga lume.

În iunie același an, EP-ul „One With The Horde” a fost înregistrat împreună cu Babis Papanikolaou (Planet Of Zeus) și Vaggelis Karzis (Full House B.C., Wolfheart, Ex-Rotting Christ) preluând atribuțiile vocale ca invitați. EP-ul a fost lansat pe 10 septembrie 2021. Prima etapă a turneului s-a încheiat în februarie 2022 și acum, câteva luni mai târziu, trupa este pregătită pentru al doilea turneu în zona Balcanilor.

Line up actual: Alex la chitară/voce, George la chitară/voce, John la tobe și Jim la chitară bas.

Multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută