Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Seara cercetătorilor britanici: Stand-Up Comedy

Hello, love!

Întâmpină cu râs și voie bună mijlocul verii și hai la o seară de stand-up comedy cu Gabriel, Petrică, Călin și Dominic!

Duminică, 3 iulie, de la 20:00, Trumpets își deschide pentru prima dată porțile scenei locale de comedie, pe care a văzut-o, a râs și a zis că merită! O oră și ceva de glume mai atent selecționate decât într-o reclamă la mezeluri, pe care băieții promit s-o transforme într-o seară grozavă, pe care noi o alimentăm cu licori fermecat-răcoritoare.

Biletele sunt aici: https://tinyurl.com/3v4khadn, dar poti face si rezervari la 0786 364 316.
Suport artiști: 35 lei.

___

Gabriel este autor al volumelor Pupăza din Morții Tei, comediant part-time pe internet și full-time în locurile în care n-ar trebui să fie comediant. S-a publicat pe sine însuși și câteva zeci de mii cască gura lunar la prostiile lui. A fost la iUmor anul trecut și a ajuns din prima în finală, dar zice că nu vrea să vorbească despre asta. Îi plac câinii și fetele.

Petrică face stand-up din 2015 și este câștigător al Stand upFest. Poate l-ai văzut la iUmor sau la Roast Battle sau chiar live la spectacole. În afară de faptul că iubește să facă oamenii să râdă, dar pare arogant din greșeală, altceva chiar nu contează despre el.

Dominic a urcat pentru prima dată pe o scenă în 2018, la un open-mic și, de atunci, face asta constant și bine. A deschis multe (ok, câteva) spectacole în țară și a câștigat locul III la FISC-Open Mic (putea mai mult).

Călin Gheorghiu este un mare campion într-ale șahului, dar și un comediant în ascensiune, căruia îi plac mult autoironia si cocktail-urile.

Sursa: The Trumpets

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email