Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Scena de Acasă – Ediția a II-a

Avem plăcerea să vă anunțăm că ne mai despart doar câteva zile de cea de a doua ediție a evenimentului Scena de Acasă. Proiectul, înițiat de Asociația Trib’Art în 2021, ca o nevoie de revenire la normalitate atât a artiștilor, cât și a publicului amator de evenimente culturale, aduce, la Dumbrăvița, o serie de trei concerte.

Scena de Acasă – Ediția a II-a

Evenimentul este structurat pe parcursul a trei zile, între 26 și 29 august, și presupune un concert de muzică jazz-blues, unul de rock și unul de muzică pop, după cum urmează:

  • 26 august, ora 21:00 – Concert de muzică jazz-blues susținut de trupa K.P.C (Strada Ponor, Dumbrăvița)
  • 27 august, ora 21:00 – Concert de muzică rock susținut de trupa Melting Dice (Platoul Casei de Cultură Dumbrăvița)
  • 28 august, ora 21:00 – Concert de muzică pop susținut de Maryliss & Cover Up (Parcul Nordic, Dumbrăvița)

În fiecare dintre cele trei zile, DJ Injektah va întreține atmosfera, de ora 18:00, până la începerea concertelor trupelor anunțate.

Părinții pot veni însoțiți de copii, căci și celor mici le-am pregătit activități specifice, coordonate de animatoare, între orele 19:00 – 21:00. Copiii vor putea participa la jocuri interactive, picturi pe față și colorat de cărți, dar vor primi și daruri din partea partenerilor noștri.

Vă așteptăm cu drag la un eveniment menit să distreze întreaga familie!

Acțiune cofinanțată de Primăria Dumbrăvița.

Despre Scena de Acasă

Proiectul reprezintă un prilej de consum cultural de calitate pentru comunitatea din Dumbrăvița, dorind să fie un eveniment care crește în anvergură de la an la an. Prin implementarea activităților proiectului, vom promova un model de practici în domeniul cultural, demn de urmat, prin faptul că aducem în fața publicului din Dumbrăvița o diversitate de genuri.

Principalul beneficiu pe care îl aduce acest proiect comunei Dumbrăvița constă în ajutarea construirii profilului cultural, prin organizarea de concerte în trei spații outdoor.

Proiectul va crea un cadru potrivit prin care va atrage noi audiențe, în special publicul tânăr, acesta având posibilitatea de a conștientiza beneficiile pe care le generează muzica în general, dar și impactul unor asemenea activități la nivelul societății.

Despre Asociația Trib’Art

Asociația Trib’Art dezvoltă, susține, promovează activități și manifestări cultural-artistice, prin organizarea de evenimente, independente sau în parteneriat cu alte asociații, implementate la nivel local și național. În tot acest efort, de a schimba perspectiva asupra a ceea ce sunt sau pot fi evenimentele culturale, Asociația Trib’Art conectează oameni și resurse. Avem încredere în proiectele tinerilor, asociații sau inițiative, pe care ne dorim să-i susținem în demersurile lor culturale.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email