Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Scandal în familie

de Billy van Zandt și Jane Milmore

Regie: Răzvan Săvescu

Pauză: Nu

Bilete: 100 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

Scandal în familie, o nouă comedie romantică în regia lui Răzvan Săvescu vine pentru prima dată la Sala Studio a Teatrului Național din București. O farsă sălbatică cu amanți, încurcături, o întâlnire la miezul nopții și un urs flămând. Adică hohote de râs fără întrerupere până la final.

Undeva într-o cameră din Swing Motel, Danny și Kathy, în focul pasiunii, se ceartă cu scântei când Kathy dezvăluie că se întâlnește cu un alt bărbat. În același timp, într-o altă cameră, Paul este foarte frustrat că amanta lui, Jennifer, ezită să-și înșele soțul. Bill și Mary, se pregătesc să aniverseze douăzeci și nouă de ani de la nuntă. Mary dorește o noapte nebună de sex sub cerul liber, însă Bill vrea doar să fie lăsat în pace.

Pentru a face lucrurile mai interesante, cel mai bun prieten al lui Paul este Danny, care este căsătorit cu Jennifer, care are o aventură cu Paul, care se întâlnește cu Kathy, care este amanta lui Danny și sora lui Jennifer. În actul doi, toată lumea își dă întâlnire fără să vrea la cabana de la munte a lui Bill și Mary. Consecințele sunt greu de imaginat însă teribil de amuzante.

Sursa: TNB

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email