Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Scandal în culise @ Teatrul Colibri

Scandal în culise

Scandal în culise @ Teatrul Colibri

Intrigi, iubiri, gelozii, amenintari, pasiune si arta – toate se amesteca printre cei cinci actori obligati de meserie sa se suporte, coordonati de un regizor dependent de arta si … calmante! Un domino de accidente comice in care fiecare personaj este interesat de scopurile si binele propriu pana in pragul distrugerii a tot ce este in jurul lor!

Cu totii iubim lumea teatrului! Pentru actori, e un mod de viata, o pasiune! Dar cand pasiunea se intalneste cu lumea reala, lucrurile degenereaza in… comedie!

Un cuplu de tineri casatoriti merg intr-o calatorie la casa de vacanta pentru a se bucura de o noapte romantica…fiecare cu alt partener. Intalnirea celor patru este una exploziva…sau cel putin asa ar trebui sa iasa daca cei cinci actori care interpreteaza rolurile nu isi aduc problemele din viata reala pe scena, in fata publicului spectator.

Un regizor panicat, aflat in buza premierei, constientizand ca lucreaza cu o mana de oameni haotica, interesata de orice altceva mai putin de piesa pe care o repeta.

Cinci actori, extrem de diferiti si cu probleme din cele mai diverse, de la sociale la psihice, de la placeri la orientari, de la nepasare la relatii nepotrivite intre colegi, care uita sa mai intre in lumea de poveste a teatrului si aduc secretele profesiei in lumea reala

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută