Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Șapte @ Teatrelli

Șapte

Șapte @ Teatrelli

 

Duminică, 3 septembrie 2023, de la ora 19:00, te invităm la Teatrelli (Piața Alexandru Lahovari 7), la spectacolul de muzică și poezieȘAPTE”.

 

Șapte zile ale săptămânii, șapte planete, șapte culori în curcubeu, șapte continente, șapte păcate originare, șapte ani de ghinion, șapte trepte ale desăvârșirii, șapte sfere sau trepte cerești, șapte petale ale trandafirului, șapte capete ale cobrei de la Angkor, șapte pitici, șapte arhangheli. Creând lumea în șase zile, Dumnezeu se odihnește în cea de-a șaptea și o transformă în zi sfântă. Candelabrul cu șapte brațe; șapte duhuri care se odihnesc; șapte ceruri unde stau cetele cerești; Solomon a zidit templul în șapte ani. Șapte minuni ale lumii antice, șapte peceți, șapte trâmbițe, șapte cupe, șapte vedenii.

Despre această cifră magică s-au scris tomuri întregi și probabil că se vor mai scrie. În credința creștină, în evul mediu, cifra șapte simboliza liniștea, milostivirea și pacea.

 

De ce Șapte? Pentru că „Șapte” este despre frumusețe, încântare, farmec, despre limbajul pe care sufletul îl folosește pentru a da răspunsuri la întrebări pe care ni le punem des. Despre toate acestea este spectacolul „Șapte”, pe care l-au gândit actrița Theodora Stanciu și soprana Arlinda Morava, alături de Arte Qvintet, știind că muzica și poezia s-au împletit armonios dintotdeauna.

 

Distribuție:

  • Theodora Stanciu/ Teatrul de Comedie
  • Arlinda Morava/ soprană de coloratură și atașat cultural al Ambasadei Albaniei din București
  • Arte Qvintet

Bilete online aici

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Grădina cu filme – Cinema & More

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută