Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Rob Tognoni | Transilvania Blues Nights

Transilvania Blues revine in forță ! Avem plăcerea și onoarea de a-l aduce pentru prima dată în România pe însuși Diavolul Tasmanian, mr. Rob Tognoni. Chitarist excepțional de power blues-rock, cel mai bun din Australia, vine la clubul Rockstadt pentru un concert unic în Brașov, vineri 1 iulie 2022 ! Let there be blues – again!

Rob Tognoni e originar din Tasmania, Australia și e cunoscut sub numele de „The Tasmanian Devil / Diavolul Tasmanian”. Are un stil energic, inventiv și exploziv. Rădăcinile sale sunt de blues, blues rock și classic rock și influențele sale sunt variate, de la Cream la Jimi Hendrix, B.B. King și AC/DC.

Rob Tognoni are o carieră de peste 35 de ani și 20 de albume, a cântat pe scenă alături de Peter Green, Sting, ZZ Top, Bo Diddley. Concertele sale sunt speciale, de la Cupa Mondială FIFA, la pușcăriile de maximă securitate din Australia sau Sala Mozart din Viena.

Rob vine la Brașov alături de trupa sa, Rob Tognoni Trio.

„Australian Rob Tognoni is one of the finest guitar players around today. His work is a combination of classic rock, blues & blues rock and is done

with utmost passion and precision…”;

Bandit Blues Radio – USA

 

Un eveniment marca Transilvania Blues Nights recomandat de Rock FM și Zile și Nopți.

Sponsori: BCR, Centerline, BitDatamining, Tehnic Mihor.

Partener culinar: MeGusta

Sursa: IaBilet

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email