Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2022

Road Patrol MC România are plăcerea de a vă invita la un festival care este deja o tradiție printre pasionații de motoare și muzică bună. Vă invităm să participați alături de noi la ediția cu numărul 18 a Road Patrol MC România Bikers Festival 2022. Festivalul se va desfășura în perioada 17-19 iunie la Poligonul AJVPS Timișoara, lângă Pădurea Verde, unde va așteptăm alături de prieteni buni, concursuri, paradă moto, muzică live și bere rece.

Concerte

Vineri 17 iunie
– Vulture Industries
– Blutrină
– The Thirteenth Sun
– Atlantis

Sâmbătă 18 iunie
– Suicidal Angels
– Aether
– Imund
– N.O.R.

Mențiuni:  Copiii sub varsta de 10 ani au intrarea gratuită la festival.

Camping gratuit!

Facebook event

 

Six Pack

Dacă ai și tu în gașcă unul care își bea banii de bilet, acum tu și prietenii puteți cumpăra 5 bilete și primiți unul gratis pentru turmentat! 5+1 GRATIS, sau în termeni mai familiari, 6 pack. Ofertă de grup pentru biletele online!

Această ofertă este valabilă doar pentru biletele cumpărate online!

 

Tombolă „In Memoriam Bila”

Dacă am putea da timpul înapoi, Bilă ar sta din nou la poartă împărțind brățări. Dacă am putea da timpul înapoi, am avea multe de povestit despre locurile pe unde ne-au purtat motocicletele. Din păcate nu putem dar avem amintirea lui și o Kawa care zace sub praf într-un garaj. De aici a venit și dorința noastră de a da șansa altcuiva să adune povești frumoase în șaua ei și astfel Kawa va deveni premiul la Tombola festivalului nostru în memoria lui Armășoiu Cristian sau mai simplu, Bilă.

*extragerea va avea loc în cadrul festivalului, bilete disponibile doar online

Sursa: iaBilet

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email