Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior Teatru

Ridichea uriașă @ Teatrul Arlechino

Ridichea uriașă
Duminică 03/03/2024
12:00

Ridichea uriașă @ Teatrul Arlechino

DE DELIA GAVLITCHI

Regia: Delia Gavlițchi

Scenariu: Alexandra Băcanu

Scenografia: Marian Sandu

Muzica: Delia Gavlițchi

Distribuția: Erika Mihaly / Petronela Rujan, Cecilia Negru, Marius Stroe / Alexandru Dobrescu, Adrian Dobrescu / Adrian Iuga, Adrian Stinghe

Durata spectacolului Ridichea uriașă: 50 minute

SINOPSIS Ridichea uriașă: Povestea noastră începe cu un nor călător care zăbovește deasupra gospodăriei Vasilovici. Familia Vasilovici este numeroasă dar haioasă. Vă prezentăm membrii acesteia rând pe rând, de jos în sus, și de la stânga la dreapta, după cum urmează: mai întâi stimabilul domn Fitzwiliam Vasilovici este un șoricel pufos și morocănos, urmat de domnișoara Josefina Vasilovici, o pisică jucăușă, apoi vi-l prezentăm pe bătrânul Ludwig Vasilovici, un dulău bolnăvicios.

rid

Toți o respectă și o iubesc pe bunica Agripina Vasilovici care are o privire de vulture și îl îndrăgește nemărginit pe Nistor Vasilovici- bătrânul ei soț care a văzut multe la viața lui, dar niciodată o legumă atât de mare și de veselă ca și Ridi Vasilovici, cel mai nou membru al familiei. De ce a crescut atât de mare? Ce au făcut Vasilovicii cu ea? Au reușit să o scoată din pământ? Nu vă spunem …dacă sunteți curioși, veniți să vedeți cu ochii voștri!

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 2+.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută