Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Retro Music Festival 2022

La prima ediție a RETRO MUSIC FESTIVAL, unicul festival de muzică retro din România de anvergură, aproape 35.000 de oameni au dansat în toate cele trei zile pe hit-urile generației ’80-’90 și s-au bucurat de prezența formațiilor care au scris istorie în muzica internațională. Muzica bună a vibrat pe scena de la Romexpo, unde 30 de formații și artiști au încântat fanii români. C.C. Catch, La Bouche, Arabesque, Corona, Baccara, Fun Factory, Ice Mc, Milli Vanilli, Las Ketchup, Samantha Fox sau Jenny Berggren de la Ace of Base sunt doar câteva nume din line-up-ul de excepție din prima editie. Fie că vorbim despre disco, pop sau rap, zecile de vedete care au evoluat în fața fanilor prezenți au adus bucuria ritmurilor de altădată, într-un show actual și exploziv.

Ediția a II-a va avea loc între 02 și 04 septembrie, la RomExpo în București, organizatorii anunțând un eveniment ce va marca o experiență memorabilă. Până în prezent, la Retro Music Festival 2022 – Unim generatiile, și-au reconfirmat participarea: Bosson, A La Carte, Solide Base, Ken Laszlo, Afric Simone, Ryan Paris, Dschinghis Khan, Capella, Anita Doth fka. 2 Unlimited, Gibson Brothers, Vick Krishna fka. The Underdog Project și C&C Music Factory.

Nu rata trei zile de distractie, la Retro Music Festival 2022 – Unim generatiile unde cei prezenti vor retrai amintiri si vor dansa pe muzica anilor ’80, ’90 si 2000!

 


Vrei  fi la curent cu cele mai noi Evenimenteleși Festivalurile din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută