Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Regal Vienez

Regal Vienez

La Regal Vienez va performa pe scenă ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA, una dintre celebrele orchestre din Europa, a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea. Este de ajuns să amintim câteva scene de tradiție: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz München (Palatul Imperial din München), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.

Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera din Viena, s.a.m.d.

Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alătură și ORCHESTRA OPEREI VOX, cunoscută și apreciată la nivel național și intențional. Este pentru prima dată în România când două orchestre își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.

Celor două orchestre li se adaugă ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, cu momentele mult așteptate de vals, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă în concepția lui Vlad Sebastian.
Atmosfera și spiritul vienez va vor cuceri încă de la intrarea în sala de spectacol și vă vor rămâne în suflet ca o amintire vie pentru Crăciunul și Anul Nou ce vor urma. Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, spiritul vienez vine la Iași prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe alte surprize muzicale și coregrafice

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email