Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Regal Vienez – Concert Extraordinar de Crăciun 2022

Regal Vienez - Concert Extraordinar de Crăciun
  • Eveniment privat găzduit de Teatrul Național din București.

 

Atmosfera și spiritul vienez vă vor cuceri încă de la intrarea în sala de spectacol și vă vor rămâne în suflet ca o amintire vie pentru Crăciunul și Anul Nou ce vor urma. Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în orasul dumneavoastră prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice.

 

Orchestra di Teatro D’Opera italiana, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea. Este deajuns să amintim câteva scene de tradiție: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.

Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera din Viena, s.a.m.d. Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alatură și Orchestra Operei Vox, cunoscută și apreciată la nivel național și internțional. Este pentru prima dată în România când două orchestre își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.

Celor două orchestre li se adaugă Ansamblul de balet al Operei Vox, cu momentele mult așteptate de vals, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă în concepția lui Vlad Sebastian.

Sursa: TNB

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută