Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Recital MEMORII SONORE

Turneul Ansamblului Musica Viva se apropie de final cu concertele de la Sibiu (6 octombrie – Filarmonica de Stat, ora 19:00), Câmpina (15 octombrie), Ploiești (18 octombrie) și București (25 octombrie).

Spectacolul de sunet şi imagine aduce în atenţia publicului partituri uitate sau foarte noi din peisajul muzicii româneşti, lucrări de o inestimabilă valoare pe care Ansamblul Musica Viva le va face să înflorească în urechea şi ochii ascultătorilor. Programul se adresează tuturor amatorilor de frumos, fie ei melomani sau nu, datorită asocierii lui cu melodii deja cunoscute din tezaurul muzical românesc şi universal sau cu zona spectaculoasă a vizualului, arată organizatorii.

De asemenea, Andreea Butnaru își va folosi talentul de povestitor pentru a introduce publicul în atmosfera timpurilor trecute. Artiştii ansamblului sunt pianista Andreea Butnaru, violonistul Adrian Florescu, violoncelistul Florin Mitrea și îl au ca invitat pe regizorul de imagine Andrei Nicolescu.

“Programul va porni pe firul unei poveşti despre România, istoria ei muzicală şi prezentul ei în Europa cu sonorităţi de Ludwig van Beethoven, Stan Golestan, Nicolae Buicliu, George Enescu şi Alin Chelărescu”, explică reprezentanții Filarmonicii de Stat Sibiu.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută