Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Recital de chitară Raul Guțu

În cadrul evenimentelor cultural-artistice și a proiectelor StandwithUkraine, Muzeul Național Brukenthal invită publicul vineri, 27 mai 2022 ora 18:00, în Sala oglinzilor din cadrul Forumului Democrat al Germanilor la un extraordinar recital de chitară susținut de Raul Guțu.

Raul Guțu a absolvit ciclurile de licență și master ale Universității Naționale de Muzică din București la clasa conf. universitar doctor Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu.

A participat la concursuri de specialitate atât din țară, cât și din străinătate, fiind recompensat cu premii la Tulcea, Constanța, București, Alba-Iulia, San Remo (Italia).

A absolvit cu succes numeroase cursuri de masterclass susținute în compania unor muzicieni de renume mondial: Gerhard Reichenbach (Germania), Ulrich Müller (Germania), Gabriel Bianco (Franța), Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu (România), Jorgos Panetsos (Austria), Rafael Aguirre (Spania) și mulți alții.

Raul Guțu a susținut și foarte multe recitaluri de chitară pe mai multe scene din țară: Teatrul Fantasio din Constanța, Teatrul Liric din Constanța, Muzeul de Artă din Constanța, Opera din Brașov, Sibiu, Alba-Iulia, București, Sighișoara.

În prezent, activează ca profesor de chitară la Liceul de Artă din Sibiu.

Programul va conține lucrări muzicale coompuse de Agustin Barrios Mangore, Heitor Villa-Lobos, Giulio Regondi, Fernando Sor-Variațiuni, Dilermando Reis, Dionisio Aguado, Roland Dyens, Roland Dyens.

Intrarea la concert este gratuită.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email