Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Recital de chitară Raul Guțu

În cadrul evenimentelor cultural-artistice și a proiectelor StandwithUkraine, Muzeul Național Brukenthal invită publicul vineri, 27 mai 2022 ora 18:00, în Sala oglinzilor din cadrul Forumului Democrat al Germanilor la un extraordinar recital de chitară susținut de Raul Guțu.

Raul Guțu a absolvit ciclurile de licență și master ale Universității Naționale de Muzică din București la clasa conf. universitar doctor Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu.

A participat la concursuri de specialitate atât din țară, cât și din străinătate, fiind recompensat cu premii la Tulcea, Constanța, București, Alba-Iulia, San Remo (Italia).

A absolvit cu succes numeroase cursuri de masterclass susținute în compania unor muzicieni de renume mondial: Gerhard Reichenbach (Germania), Ulrich Müller (Germania), Gabriel Bianco (Franța), Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu (România), Jorgos Panetsos (Austria), Rafael Aguirre (Spania) și mulți alții.

Raul Guțu a susținut și foarte multe recitaluri de chitară pe mai multe scene din țară: Teatrul Fantasio din Constanța, Teatrul Liric din Constanța, Muzeul de Artă din Constanța, Opera din Brașov, Sibiu, Alba-Iulia, București, Sighișoara.

În prezent, activează ca profesor de chitară la Liceul de Artă din Sibiu.

Programul va conține lucrări muzicale coompuse de Agustin Barrios Mangore, Heitor Villa-Lobos, Giulio Regondi, Fernando Sor-Variațiuni, Dilermando Reis, Dionisio Aguado, Roland Dyens, Roland Dyens.

Intrarea la concert este gratuită.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută