Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Lansare album

Rana @ Crama Marcea (Pitești Area)

Rana

Rana @ Crama Marcea (Pitești Area)

Crama Marcea, Ștefănești (Ştefãneşti, Argeș)

Lansare album “Codependent”

Trupa Rana lansează cel de al doilea EP, Codependent, pe scena din vie, de la Crama Marcea, pe 5 august 2023. La concert trupa va avea și câteva momente speciale alături de invitați care au fost alături de trupă de-a lungul anilor.

Rana este o trupă de rock alternativ melancolic din Pitești ce a văzut lumina lumii în anul 2016. Sunetul trupei se poate încadra de la alternative rock pănă la indie-emo rock, iar versurile sunt majoritar de dragoste, abordând uneori și teme sociale.

Trupa a lansat două single-uri Cer chinezesc sau Departe, iar în august 2022 apare EP-ul de debut Verde electric care s-a bucurat de o lansare la Crama Marcea, în localitatea de baștină a trupei.

În prezent trupa va lansa cel de al doilea EP numit Codependent pe 5 august tot la Crama Marcea, EP de pe care au ieșit deja cântecele X, Turist și Indiferența.

Codependent este un EP confesiv, care spune o poveste tumultoasă a unui cuplu în 6 acte. Fiecare cântec reprezintă o etapă a unei relații prin care cu toții trecem mai devreme sau mai târziu, de la prima întâlnire a cuplului, la apogeul iubirii într-o relație, până la resuscitarea și apusul acesteia.

Open doors: 18:00

Live: 20:00

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și costă 50 lei.

Accesul minorilor la concert este gratuit, însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută