Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Quiz Night @ NervArad

Quiz Night

Quiz Night @ NervArad

“Bună seara, oameni frumoși și suflete curioase! Vreau să vă spun despre un eveniment epocal, mai epic decât Instagramul fără selfie-uri… Un quiz night! Da, ai auzit bine, o noapte în care intelectul tău se întâlnește cu întrebări mai intrigante decât dilema lui Hamlet. E ca un maraton mental, dar fără să transpiri și cu mai multe râsete decât într-o sală de sport.

Imaginează-ți asta: o echipă de genii ai cunoașterii și curiozității, toți împreună, gândindu-se la răspunsuri mai rapide decât un meme viral. Ne vom confrunta cu întrebări existențiale precum “Cine a fost primul om care a decis să mănânce un ardei iute?” sau “Care este diferența între oarece și șoarece?”.

Și, hei, nu-ți face griji dacă nu ești un enciclopedist ambulant. Fiecare echipă are nevoie de un “geniu al inutilităților”, cineva care poate spune că lamații nu au dinți sau că somnul de după-amiază este un sport național în unele culturi.

Și nu-ți fie teamă să greșești! Greșelile sunt doar gânduri care au făcut câțiva pași falsi. Iar în final, chiar dacă nu câștigăm, cel puțin vom avea o poveste de spus. Deci vino, lasă-ți inhibițiile acasă și pregătește-ți mintea pentru o noapte de distracție intelectuală, de parcă Einstein s-ar juca Twister cu Shakespeare într-un bar de comedie.

Te așteptăm la quiz night, unde râsetele sunt garantate și cunoștințele sunt cele mai prețioase margele de sticlă!”

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută