Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Quiz Night Caritabil

Ajungem MARI Cluj organizează un Quiz Night Caritabil, unde vrem să dăm împreună formă viselor copiilor cu care lucrăm!

Pe 26 mai, de la ora 19.00 ne vedem La Port, ne întrecem în cunoștințe și ajutăm copiii instituționalizați din județul Cluj să își poată urma pasiunile prin cursuri vocaționale. (canto, teatru, chitară, robotică, înot, dans etc.)

Cum funcționează:
ETAPA 1: Strângerea de fonduri cu ajutorul platformei Galantom

– completezi formularul și te înscrii în concurs până luni, 23 mai.
Link către formularul de înscriere: https://forms.gle/XinzfbK12J7FzgBEA
– noi îți creăm o pagină personalizată pe platforma Galantom și îți trimitem link-ul pe e-mail
– tu promovezi pagina în rândul prietenilor și colegilor tăi și îi inviți să te susțină cu donații până în ziua evenimentului
– donațiile se transformă în puncte pentru concurs (50 lei=1 punct) și se adaugă celor câștigate prin jocul propriu-zis, în ziua evenimentului

ETAPA 2: Quiz Night
Pe 26 mai ne vedem de la 19.00 La Port, ne împărțim în echipe de câte 4 persoane și dăm start concursului, care va fi alcătuit din 12 probe distractive de cultură generală. Scopul este să ne distrăm și să aducem bucurie copiilor, așa că nu ezitați și haideți alături de noi!

Ajungem MARI sprijină peste 2500 de copii și tineri din centrele de plasament din București și alte 24 de județe, cu ajutorul a peste 1400 de voluntari prin proiecte și activități educative interactive.

Copiii și tinerii au mult potențial, dar puțină încredere în forțele proprii și sunt afectați de separarea de familie și creșterea în instituții.

Sursa: The Port Pub / Facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email