Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

BluesCore @ Quantic

BluesCore

BluesCore @ Quantic

 

Groove inconfundabil

Trio-ul format din Hanno Hoefer, Raul Kusak și Liviu Pop urcă pe scena Quantic pentru încă o seară de blues așa cum rar îți e dat să auzi.

Experiența cumulată în Statele Unite de către Liviu Pop, performând cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield și mulți alții, ”justifica” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Grupul e completat de Hanno Hoefer, muzician recunoscut în special pentru proiectul Nightlosers, unul dintre cei mai apreciați artiști de blues de la noi din țară.

 

Unicitatea sound-ului acestui trio vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte.

Îndemânarea, lejeritatea, dinamica și totodată sensibilitatea cu care Raul Kusak reușeste să stăpânească acest complex instrument (fiind și unicul deținător al unui full Hammond Organ din țară), fac ca acest trio sa fie unic!

 

Bilete:

  • 65 lei – acces general – presale – până pe 24.07.2023 inclusiv -> Bilete online aici
  • 80 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 25.07.2023 oline și la intrare

 

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisă în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permisă în baza unui bilet valabil de acces.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Quantic

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută