Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Necenzurat! Puppet Slam @ Teatrul Magic Puppet

Necenzurat! Puppet Slam

Necenzurat! Puppet Slam @ Teatrul Magic Puppet

De ziua internațională a Teatrului de Păpuși

recomandat tinerilor și adulților 16+

cu păpușari clujeni care vor să-și testeze la public momentele inedite cu păpuși

Descoperiți fascinantul univers al ‘Puppet Slam’, o platformă inovatoare unde teatrul de păpuși întâlnește creativitatea fără limite într-un format de open mic dedicat păpușarilor. Acest concept unic în teatrul de păpuși oferă artiștilor oportunitatea de a experimenta și a explora noi posibilități ale artei păpușăriei, testând idei care pot evolua în spectacole complete.

‘Puppet Slam’ este o colecție vibrantă de experimente teatrale cu păpuși, unde păpușarii talentați își asumă provocarea de a crea momente unice și memorabile, adaptate tematicii variabile a fiecărei reprezentații. De la scenete sensibile și absurde la acte dramatice și comice, fiecare moment al ‘Puppet Slam’ este o demonstrație de artă și inovație, oferind publicului o experiență teatrală diversă și captivantă.

Acest spațiu deschis de exprimare artistică invită spectatorii într-o călătorie prin multiplele fațete ale teatrului de păpuși, evidențiind versatilitatea și profunzimea emoțională pe care păpușarii le pot aduce scenei.

afis

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută