Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Pub Quiz @ Office Clubul Presei

Pub Quiz

Pub Quiz @ Office Clubul Presei

Regulament:

  1. Pot participa echipe formate din minim 2 și maxim 6 membri. Dacă o echipă depășește acest număr, membrii vor fi obligați să se împartă în mai multe echipe.
  2. Quiz-ul este impărțit în mai multe runde, fiecare cu câte 10-15 intrebări, din domenii diferite la fiecare ediție.
  3. Fiecare echipă va primi câte o foaie de concurs înainte de fiecare rundă, pe care vor scrie numele echipei, numele capitanului lor, numărul rundei și răspunsurile la intrebări. Foile vor fi ridicate la finalul fiecărei runde.
  4. Pentru fiecare răspuns corect, se vor acorda 2 puncte. Răspunsurile parțiale se vor puncta cu 1 punct.
  5. La finalul fiecărei runde se vor anunța răspunsurile corecte, iar la finalul rundei a 3-a va fi anunțat punctajul parțial al echipelor.
  6. Dacă, la finalul quiz-ului, pe vreunul dintre primele 3 locuri se afla mai multe echipe la egalitate, căpitanii acestora vor fi chemați pentru a li se adresa o întrebare de departajare..
  7. Este interzisă folosirea telefoanelor mobile, tabletelor, laptop-urilor și a oricăror altor dispozitive pentru accesarea internetului sau comunicarea cu alte persoane în vederea aflării răspunsurilor.

qu2

Echipele care nu respectă această regulă vor primi, in prima instanță, o penalizare de 10 puncte, urmând a fi descalificate la urmatoarea abatere.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută