Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Provincialii

După 15 ani de activitate concertistică, trupa Provincialii are în palmares sute de concerte, șase albume, două participări la 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐯𝐢𝐬𝐢𝐨𝐧 (locul 2 în selecția națională), două premii la Mamaia (locul 1 la interpretare, locul 2 la creație), participare la Cerbul de Aur și probabil mai multe o mie de ore petrecute pe scenă.

 

Repertoriul variază între pop rock-ul autentic, în care se reflectă bine natura romantică a componenților trupei, și etno pop rock balkanic, o direcție abordată cu tot mai multă dedicare în ultimul an, de când trupa s-a extins, ajungând la o componență stabilă de 10 membri.

 

Concertele Provincialii înseamnă mai mult decât muzică bună cântată bine, înseamnă spectacol, energie, interacțiune cu publicul, dans și multă bucurie.

Fie că este vorba despre un concert de club, un recital în aer liber, un festival sau o petrecere privată, Provincialii reușesc să își transmită marea bucurie de a trăi, bucurie care devine molpisitoare, astfel încât trupa este rechemată întotdeauna în locul în care a concertat o dată.

Avem onoarea să îi ascultăm LIVE pe data de 𝟑 𝐈𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, în 𝐇𝐮𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐏𝐮𝐛 din Parcul Expoziției.

Biletele se găsesc la locație sau 𝐢𝐚𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭.𝐫𝐨 – Preț 70 lei.
https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-provincialii-76236/

Pentru rezervări ne puteți suna la nr. 0758 034 022.

Sursa: Hunters Pub / Facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email