Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Promit să nu aspir duminica aceasta | Spectacol – lectură @ REACTOR Cluj

Promit să nu aspir duminica aceasta | Spectacol - lectură @ REACTOR Cluj

Promit să nu aspir duminica aceasta | Spectacol – lectură @ REACTOR Cluj

„Ține-ți prietenii aproape și vecinii și mai aproape” este concluzia conflictelor dintre cei patru vecini care se luptă cu zgomotul obsedant al unui aspirator care nu se mai oprește. Dialogurile ciudate, automatismele, nereceptivitatea, repetițiile și stereotipurile transformă lupta cu forța anonimă într-un dans ridicol al neînțelegerilor.

Promit să nu aspir duminica aceasta
De Maria Angele
regia: Ioana Toloargă
cu: Călin Deneș, Ana-Maria Marin, Victor Muntean, Ana Rednic

Accesul este gratuit, însă pentru a participa este necesar să vă rezervați un bilet cu valoare 0, disponibil pe Eventbook.

Ajuns la cea de-a VIII-a ediție, Drama 5 este un proiect Reactor de creație și experiment care susține dezvoltarea dramaturgiei românești, printr-un program anual de rezidențe de scriere dramatică oferită unui număr de cinci autori. Programul se desfășoară sunt mentoratul Alinei Nelega, scriitoare și cadru universitar.

În luna septembrie sunteți invitați să descoperiți voci dramaturgice noi și puternice în spectacole-lectură bazate pe textele dezvoltate de rezidenții Drama 5 2023: Maria Angele, Irina Ionescu, Eliza Păuna și Andreea Anca, iar în luna noiembrie va avea loc premiera spectacolului scris de rezidenta Cleopatra Constantinescu.

Spectacolul-lectură „Promit să nu aspir duminica aceasta” deschide cea de-a 10-a stagiune Reactor în 2 septembrie, de la ora 20:00. După spectacol, de la 21:00, ne deschidem și mai larg porțile pentru a petrece o seară împreună la o cină cu specific multicultural la care toată lumea e invitată.

Eveniment în cadrul proiectului „Drama 5. Ediția a VIII-a”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Eveniment cofinanțat de Primăria, Consiliul Local și Consiliul Județean Cluj-Napoca prin proiectul „Reactor 2023. Conexiuni” și Uniter.

Sursa: Reactor Cluj – Facebook

 

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută