Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti

Proiecție unică despre David Bowie: Moonage Daydream & After Party

O sansa unica sa vezi un documentar spectaculos despre David Bowie in cea mai avansata sala de cinema.
Hai la o super experienta cinematografica la Cineplexx Baneasa: proiectia Moonage Daydream (2022) in inegalabilul format audio Dolby Atmos de pe sala ULTRA. Un film care exploreaza geniul creativ al lui DAvID BoWIE cum nici o alta productie nu a facut-o pana acum.
BILETE
• pe https://www.cineplexx.ro
• direct de la cinema
• din aplicatia gratuita de mobil Cineplexx
Cu biletul la film ai acces la un after party tematic in Control Club de la 23.00 ( (Strada Constantin Mille 4). See you there!
Moonage Daydream
2022, r. Brett Morgen
2h15m
In selectia Festival de Cannes 2022
O odisee cinematografica aflata la granita dintre documentar si imaginatie.
David Bowie a fost unul dintre cei mai prolifici, extravaganti si inovatori artisti ai erei moderne, considerat unul dintre creatorii curentului glam rock. Cu o cariera de peste 5 decenii, inceputa in anii ’70, Bowie este autorul unor hituri precum Space Oddity, Ashes to Ashes, Let’s Dance, Under Pressure sau Heroes, si creatorul unor personaje iconice precum Ziggy Stardust sau The Thin White Duke.
In 2017, dupa moartea artistului, familia si managerii lui Bowie i-au dat acces total regizorului Brett Morgen la arhivele Bowie, inclusiv la inregistrari originale ale muzicii sale. Timp de 5 ani, Morgen a creat o experienta cinematografica care depaseste limitele oricarui gen si care exploreaza mai multe laturi ale artistului, de la spiritualitate pana la creativitate.
Proiectia Moonage Daydream face parte dintr-o initiativa a Cinematecii TIFF, care isi propune sa organizeze lunar evenimente speciala prin care sa aduca in fata publicului filme rare.
Cinemateca TIFF e un proiect organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc.

Sursa: Cineplexx Baneasa/ facebok

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email