Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Proiecție de film și picnic comunitar

Sâmbătă, 25 iunie, Asociațiile Bloc Zero și MaiMultVerde organizează o seară de film pentru toate vârstele pe Insula de pe Lacul Morii, dublată de un picnic comunitar și o discuție despre re-amenajarea sustenabilă a spațiilor verzi din București.

În centrul evenimentului se află proiecția filmului documentar „Redescoperirea”, în regia lui Phie Ambo (Danemarca, 2019, 77 min.).

Programul evenimentului:

 

19.00: Picnic comunitar

19.30: Dezbatere: O insulă verde pentru viitor

20.30: Prezentare de carte

21.00: Proiecție de film documentar (Redescoperirea)

Organizat sub umbrela programului Cu Apele Curate, evenimentul își propune să atragă atenția asupra importanței spațiilor naturale de interes comunitar, cu precădere a spațiilor verzi și a lacurilor, pentru dezvoltarea sustenabilă a orașului.

Evenimentul face parte dintr-o inițiativă mai amplă a Asociației Bloc Zero care își propune crearea unui cadru de reflecție și dezbatere asupra relației locuitorilor Bucureștiului cu orașul în care trăiesc, pornind de la proiecții de film organizate în spații alternative (reunite sub titulatura Plan/Contraplan – Film, Arhitectură, Comunitate).

* Accesul la eveniment este gratuit.

**Un număr limitat de 50 de exemplare ale cărții „Manifest pentru Dunăre” va fi distribuit în mod gratuit participanților interesați.

*** Evenimentul este conceput sub forma unui picnic comunitar, iar spectatorii sunt încurajați cu căldură să aducă la rândul lor pături și gustări.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email