Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Prelegeri @ Centrul Cultural Pitești

Prelegeri

Prelegeri @ Centrul Cultural Pitești

Prelegerea cu tema “Bătălia de la Midway”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, viceprimarul municipiului Curtea de Argeș, eveniment care va avea loc joi, 27 iulie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

“Războiul din  Pacific a decurs încă de la început în favoarea Japoniei. Iscusința amiralului Yamamoto în războiul aeronaval i-a surprins pe americani. Dar resursele Americii erau uriașe. Și cel mai bine știa asta fostul atașat naval al Japoniei în Statele Unite, amiralul Yamamoto. Așa că el a gândit o capcană uriașă pentru americani, dar dincolo de nave, dincolo de oameni, există servicii secrete. Soarta bătăliei a fost decisă de serviciul secret cel mai eficient”, spune Ștefan Dumitrache.

Prelegerea cu tema “Mari Duhovnici și Teologi Români. Părintele Teofil Părăian, Omul Bucuriei”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, eveniment care va avea loc joi, 27 iulie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută