Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Povestea România Sălbatică

Echipa România Sălbatică, Alpin Film Festival și Primăria Brașov te invită la film. În spatele celui mai amplu documentar despre natura din țara noastră stau multe aventuri neștiute pe care Dan Dinu și Cosmin Dumitrache le-au trăit în teren. Toate acestea sunt adunate în filmul Povestea România Sălbatică unde, pe parcursul a aproape două ore, vei putea fi martorul întregului proces de realizare a unui film documentar despre natură, de la pățaniile din teren și aventurile cu animale și până la procesul creativ de colorizare a imaginii, de editare a sunetului și de compunere a muzicii. Îți garantăm că o să privești munca din spatele unui documentar cu alți ochi după ce vezi ce au însemnat cei peste 10 ani de producție.

„Sunt sigur că o să râdeți, o să vă minunați, o să gâfâiți un pic văzând cât a trebuit să cărăm în spate, o să fiți cuprinși de adrenalină și de dorul de ducă. Pe lângă toate acestea, sper să fiți și inspirați. Povestea noastră nu este una imposibil de replicat, iar noi ne-am bucura enorm să vedem alți oameni care să încerce să facă lucruri și mai faine decât am reușit noi”, a declarat Dan Dinu, regizorul documentarului.

Povestea România Sălbatică se poate vedea la Cinema Astra din Brașov în data de 20 aprilie de la ora 18:30, iar intrarea este gratuită. Filmul poate fi vizionat chiar dacă nu ați văzut încă documentarul România Sălbatică.

Dacă nu sunteți din Brașov sau dacă nu puteți veni la eveniment, filmul de making of poate fi urmărit și pe TIFF Unlimited https://unlimited.tiff.ro/prod…/povestea-romania-salbatica

Mai multe detalii despre Povestea România Sălbatică și un scurt teaser pe https://romaniasalbatica.ro/…/povestea-romania-salbatica

Vă așteptăm!

Sursa: România Sălbatică / Facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email