Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Povestea omului leneș | Marionnette Show

Povestea omului leneș | Marionnette Show
Ateneul Național din Iași și trupa Marionnette Show vă invită Duminică, 12 februarie 2023, ora 11:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” la spectacolul de teatru pentru copii „Povestea omului leneș”!
În drumul spre găsirea norocului pe care personajul principal îl parcurge, se ivesc diverse personaje care îi vor cere ajutorul. Omul leneș însă este foarte relaxat și nu prea dă importanță întâlnirii cu ele. Oare personajele cu care se va întâlni îl vor ajuta să se schimbe ori ba? Prin câte peripeții trebuie să treacă leneșul pentru a învăța că ce face el nu e bine?
Spectacolul Povestea omului leneșprezintă o serie de învățăminte pe care copiii le vor asimila. Printre acestea se numără faptul că trebuie să fie harnici și nu leneși, că trebuie să ajute persoanele care le cer ajutorul, că nu e bine să fie indiferenți la necazul și la nevoia celorlalți, că dacă nu oferă o mână de ajutor nu li se va oferi nici lor una când vor avea nevoie și că trebuie să se gândească bine la ce alegeri fac și dacă acestea îi vor ajuta sau nu.
Vestita poveste a omului cel leneș va fi povestită în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, Duminică, 12 februarie 2023, ora 11:00!

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email