Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Portrete și peisaje @ Muzeul Național al Marinei Române

Portrete și peisaje

Portrete și peisaje @ Muzeul Național al Marinei Române

UN NOU VERNISAJ LA MUZEUL NAȚIONAL AL MARINEI ROMÂNE:

Luni, 20 mai, ora 16.00, în sala „Clio” a Muzeului Național al Marinei Române, a avut loc vernisajul expoziției de pictură „PORTRETE ȘI PEISAJE”, a pictorului Victor Lucian Costăchescu.

Invitată specială a fost dna critic de artă Geta Deleanu, care în prezența prietenilor pictorului, a dezvăluit, în calitate de specialist, din tainele picturilor etalate pe simezele muzeului: „Adevărate simfonii cromatice, lucrările au forme și volume echilibrate frumos în spațiul compozițional în perspective apropiate sau depărtate, după caz.

Domnul Victor Costăchescu a căpătat  prin studiu și cercetare plastică o virtuozitate artistică ce bucură estetic privirile și duce pe drumul împlinirii destinul său de artist. Exersat îndelung la șevalet, talentul său de pictor în adevăratul sens al cuvântului, face să vibreze sentimentul contemplării, oferind privitorului emoții vii și frumuseți noi. Expoziția de față este o reușită în plan profesional și personal.”

Expoziția Portrete și peisaje poate fi admirată până pe 09 iunie în programul de vizitare obișnuit al muzeului. Vă așteptăm cu drag!

Victor Lucian Costăchescu

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută