Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Poetrip – Lansarea primului album

Poetrip își lansează primul album, după 11 ani de existență, pe 20 aprilie, în Club Control.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook: https://eventbook.ro/music/bilete-poetrip-lansare-de-album

Pre-sale: 40 lei/ At the door: 60 lei

„Muzica înregistrată e moartă”, spunea maestrul Celibidache sau altcineva. Fix așa credem și noi, ăsta a fost motivul pentru care de-a lungul timpului nu prea ne-a interesat să avem, cum se spune, Material Discografic. Dar iată că anul trecut pe vremea asta am primit o propunere de la Merkaba Studios să tragem un album și, cum tot era pandemie, ne-am gândit să ne bucurăm măcar de posibilitățile de explorare în studio. Am explorat și am tot explorat, ne-am rătăcit, ne-am împotmolit, ne-am pierdut sensul și l-am regăsit dar iată că acum, la 11 ani de când am inițiat proiectul Poetrip, a venit momentul să lansăm PRIMUL NOSTRU ALBUM! Datorită măiestriei și răbdării lui Alex Mitroi și a lui Alin Zăbrăuțeanu, nu sună deloc a muzică moartă, ba chiar putem spune, cu mâna pe inimă, că surprinde esența Poetrip: profund și lejer, experimental și amuzant, de transă și dansant.

Sănătatea mintală ne-a fost zguduită serios de evenimentele din ultimii ani, dar tot nu conștientizăm că ar trebui să vorbim despre asta, atât de tabu e subiectul ăsta, chiar și în 2022. Dar chestia e că, atunci când îndrăznești să vorbești, totuși, despre emoțiile tale, despre atacurile de panică și anxietate, realizezi că nu ești atât de singur pe cât credeai. Toți suferim, dar suferim în tăcere.

De asta, noi am hotărât să vorbim și prin muzică despre problemele noastre mintale cele de toate zilele. Chiar ele sunt cele care ne-au tărăgănat atât de mult lucrul la album: depresia, anxietatea, neîncrederea în sine și în ceilalți, teama de eșec – toate și-au dat mâna ca să ne facă uneori să credem că nu vom reuși să ducem albumul ăsta până la capăt. Dar uite că l-am terminat cumva și acum abia așteptăm să-l împărtășim cu voi toți cei care nu vă temeți să vă arătați vulnerabilitatea, să dansați cu emoțiile voastre, să lucrați cu problemele voastre și să vă iubiți așa imperfecți cum sunteți, pe tot parcursul procesului de evoluție personală.

E un album-poveste, introspectiv, pe care îl asculți acasă singur, cu privirea în tavan, și din când în când dansezi în pijamale. Sau cu prietenii, la o seară cosy de ceai și audiție și tolăneală pe covor. Sau cum simți tu.

Vă așteptăm marți la musical-ul nostru terapeutic, un show live în care n-o să cântăm piesele „ca pe album”, pentru că asta ne place cel mai mult la muzică: transformarea continuă și transmiterea mesajului face to face.

Doors: 19.00/ Live show: 20.00

Sursa: Control Club / Facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email