Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Plicul (Liviu Rebreanu) @ TNB

Plicul (Liviu Rebreanu)

Plicul (Liviu Rebreanu) @ TNB

  • Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București.

 

Acidă, ironică, usturătoare, satira socială și politică scrisă de unul dintre cei mai cunoscuți autori români din perioada interbelică se dovedește a fi surprinzător de actuală astăzi, la 100 de ani de la prima punere în scenă – Plicul de Liviu Rebreanu construiește un univers în care se întâlnesc intrigile amoroase, șicanele politice, lupta pentru putere, oamenii cu lumini și umbre care dau viață unei comunități din provincie.

În acest oraș mic cu gară mare, în care rivalitățile sunt la ordinea zilei, iar comploturile la tot pasul, primarul Arzăreanu cunoaște cel mai bine principiile jocului, așa că apelează la orice tertip pentru a câștiga un nou mandat, chiar dacă acest lucru înseamnă uneori să profite de cei dragi pentru a-și atinge scopurile.

În versiunea scenică a unui regizor de mare succes – Dan Tudor, cu o echipă artistică îndrăgită de public, Teatrul Dramaturgilor Români vă propune să vedeți o comedie desăvârșită, care trece cu brio testul timpului.

 

Distribuție: Gabriel Fătu, Alexandra Velniciuc, Dani Popescu, Marcelo-S Cobzariu, Orodel Olaru, Andrei Duban, Dan Tudor, Doina Teodoru, Tudorel Filimon

  • Regie: Dan Tudor
  • Adaptare: Dan Tudor
  • Scenografie: Mirela Trăistaru
  • Asistent scenografie: Miruna Rădulescu
  • Muzica originală: Dan Tudor

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: TNB

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută