Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Pero Defformero (Novi Sad) + Bossferatu (Cluj) @ Quantic

Pero Defformero (Novi Sad) + Bossferatu (Cluj)

PERO DEFFORMERO (Novi Sad) + BOSSFERATU (Cluj) @ Quantic

 

În contrapartidă cu fascinația noastră curentă pentru spațiul cibernetic și universul virtual, există o epidemie nu mai puțin globală de nostalgie, un dor efectiv pentru o comunitate cu memorie colectivă, un dor de continuitate într-o lume din ce în ce mai fragmentată.

Nostalgia este răzvrătirea împotriva ideii moderne de timp, refuzul de a ne preda ireversibilității timpului care afectează condiția umană.

Coro și Piele vă propun o călătorie muzicală și culturală în trecutul tulburător al anilor 90, alături de supergrupul intergalactic de turbo folk metal cu recalificare tehnică made in Yugoslavia Pero Defformero, un amestec exploziv de riffuri metal mainstream ca la Pantera, Van Halen, Rammstein sau Bon Jovi cu muzică sârbească de inspirație Lepa Brena, Dragana Mirkovic sau Ceca Raznatovic.

 

Direct din catacombele Clujului, invitații speciali ai acestei plimbări în trecutul recent sunt cei doi lilieci transilvăneni de la Bossferatu, prima trupă românească care ne-a impresionat muzical și vizual cu dark wave, synthwave și neo goth, pe ritmuri și armonii dansante întunecate de inspirație optzecistă Bauhaus sau Joy Division.

 

Bilete online aici

Early-bird (până la 1.02.2024): 100 x 70 lei

Pre-sale general (până pe 22.02.2023): 90 lei

La intrare: 100 lei

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Quantic

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută