Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Aniversare

Pentru noi, doi · 2 ani de Gist

Pentru noi, doi · 2 ani de Gist
Gist aniversează doi ani sărbătorind împreună cu oamenii ce le-au trecut pragul prin concerte și multe surprize timp de două zile.
Vineri, 3 feb
  • 18:00 — Concert Fine It’s Pink
Proiectul Fine, It’s Pink a prins contur în 2013, la Iași, îmbinând armonios elemente de trip-hop și dream-pop în jurul Ioanei Lefter (voce, clapă), o figură centrală puternic expresivă. Încărcat de mister, Fine, It’s Pink se joacă cu sunetele și texturile sonore, se inventează și se metamorfozează pornind de la o emoție, un gând, un gest… rezultând într-un act artistic compact, dar volatil și diafan în același timp.
  • 19:30 — Concert Adam’s Nest
Adam’s Nest a apărut în vara anului 2017 în Iași ca un duo alternative-acustic. În aprilie 2018, după lansarea EP-ului eponim, formația a prins contur, a adunat membri noi, și a început să-și facă prezența pe scenele festivalurilor din țară. În vara lui 2020 trupa a lansat ”Irezistibil”, primul album full al trupei, cu 10 piese cât zece zile petrecute pe drum între festivaluri și concerte în vara lui 2018 și vara lui 2019.
  • 22:00 → 03:00 — Birthday Party
Sărbătorim împreună doi ani de Gist cu muzica, dans, good vibes și good cocktails. De data asta, până târziu în noapte. Responsabil cu buna dispoziție va fi Ovidiu, a.k.a Vast Solo.
Intrarea la concerte și party este liberă, în limita capacității spațiului. 
Sâmbătă, 4 feb
  • 12:30 → 17:00
Henna Tattooing cu Eliza
Face Painting
Hair Braiding
  • 19:00 — Stand-up Comedy cu Vraciu
Alexandru Arnăutu Vraciu (actor, comediant si solist vocal) este primul comediant din România care îmbină muzica și impersonările (impressions) actorilor de la Hollywood cu fenomenul de Stand up Comedy. A participat in 2016 la emisiunile iUmor și X Factor, unde a ridicat publicul în picioare și a primit un ‘contract în alb’ din partea lui Mihai Bendeac pentru a colabora la emisiunea, În puii mei. La finalul anului 2017 l-ați putut vedea în acțiune și la Vocea României în echipa lui Adrian Despot. In anul 2019 a urmat colaborarea cu Românii au talent, unde a făcut un moment de Stand up Muzical și a primit 4 de DA din partea juriului. In ultimii doi ani a fost invitat special la iUmor, unde a facut ROAST juratilor, imitandu-i pe Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone si pe multi altii.
Vraciu vine cu un spectacol de Stand up Comedy în care va povesti cum a petrecut ultimii 2 ani.
Intrarea este liberă. Rezervări la 0748808019
21:00 → 00:00 — Wine & Jazz

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută