Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Pattern @ Teatrul Tineretului

Pattern

Pattern @ Teatrul Tineretului

un spectacol de Daniel Chirilă

cu Daniel Beșleagă

scenografia: Mihai Păcurar

muzica live: Paul-Ovidiu Cosovanu

afiş: Levente Benedek

fotografii: Marius Șumlea

regizor tehnic: Cristian Ionescu

„Pattern“ este al doilea spectacol din cadrul programului Blind date, după „O cameră doar a ta“ (regia Mariana Cămărășan). Acest program privilegiază relația regizor-actor, aducând față în față doi artiști care nu au mai lucrat împreună.

Timp de o lună și jumătate, regizorul-dramaturg Daniel Chirilă și actorul Daniel Beșleagă au explorat împreună un teritoriu necunoscut, punând pe hartă teme comune, experiențe personale sau împrumutate. Au descoperit împreună o poveste și un personaj, în care regăsim, fiecare dintre noi, ceva din viața familiilor noastre.

„Pattern e de fapt Patern. Povestea unui fiu matur confruntat cu ideea apariției tatălui absent. Un fiu care și-a imaginat de-a lungul vieții figura paternă din povestirile și întâmplările trăite de ceilalți, un tată creat asemenea unui puzzle, o figură dominantă chiar și prin absență. Pattern e povestea unei tranziții tată – fiu sau fiu – tată, una a realităților paralele, una a pattern-urilor care se repetă din generație în generație.“ (Daniel Chirilă)

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută