Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Partizan | Opening act: Something Stellar

Bilete:

– 55 lei – acces general – presale – până pe 24.08.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3oBM0yn

– 70 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 25.08.2022 online și la intrare

 

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene.

Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Ei creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

Partizan înseamnă:

  • Artan: voce
  • Suedezu: voce & chitară
  • Adrian: bass
  • Andrei: tobe

Something Stellar sunt o trupă de „metal astral” lansată în anul 2022. Nu departe ca scop de scenariul ideal american din anii ’20, în care un tip intră singur într-un bar, îi spune barmanului „Make me Something Stellar, boy!” și la finalul serii pleacă însoțit de o domniță atrăgătoare, totuși, trupa își propună să reinventeze roata. Something Stellar nu face decât să transpună sonic un gest pe care omul îl întreprinde de la începutul timpului: acela de a-și ridica capul pentru a privi stelele. Cu toții știm că nu o să le atingem niciodată. Dar nimic nu ne oprește să ne lăsăm inspirați de prezența lor.

* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.

Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.

Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.

Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.

Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.

În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

Sursa: Quantic Pub/ facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email