Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Outflow – Live at The Pub

Pe data de 12 August, trupa Outflow din Cluj, cheamă toți iubitorii de muzică live, consumatorii de energie transmisă de muzica rock și nu în ultimul rând, fanii trupei Metallica, la un concert Metallica Experience în The Pub Universității.
Outflow este o trupă fresh formată în vara anului 2021 în interiorul Voltaj Academy din Cluj. Inspirați de concertele lor favorite ale trupei Metallica, tinerii au reușit să primească mereu feedback pozitiv pentru live-urile lor 1 la 1 cu sound-ul și experiența Metallica. În povestea lor de până acum, băieții s-au făcut remarcați prin participarea și calificarea în semifinala concursului Eurovision 2022 precum și prin concertul din cadrul City Rocks 2021, cel mai mare flashmob de instrumente din estul Europei.
La începutul anului 2022, trupa Outflow a lansat piese ce vor apărea curând și pe primul album, precum “Running in Circles” sau “Stressed to be Obsessed”. (piese disponibile pe toate platformele de streaming)

“The Outflow Family” vă invită cu nerăbdare la concert unde vom cânta împreună și vom da din cap pe cele mai cunoscute piese ale trupei Metallica. YEAAAAH

Sursa: The Pub Universitatii

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email