Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Orkid/ Jahmolxes/ Private Venganza

Orkid se întorc acasă, în Control, cu un concert dedicat lansării filmului Suruaika, la care Vlad și Radu lucrează din 2015 (anul în care Orkid apărea ca idee). În aprilie 2018, Orkid înregistra EP-ul Suruaika, care avea să devină coloana sonoră a filmului. Concertul va fi acompaniat de vizualuri concepute de animatorul și artistul vizual Alex Minciună, folosind imagini din lumea fantastică a Suruaikăi.
Orkid, trioul de shoegazeri nervoși din București, își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Pentru ei este definitorie afecțiunea și respectul pentru balene, orci și tot felul de alte bestii marine, terestre și extraterestre.
Au influențe diverse, de la punk și garage la post-metal, de la indie și blues la math, prog sau chiar muzică academică.
Jahmolxes sunt un quartet de Progressive Psychedelic Instrumental Stoner din București. S-au format în 2017 și au scos primul EP în iulie 2022.
Private Venganza este o formație emo/garage rock formată în București în Septembrie 2021. Cei 5 membrii ai trupei sunt inspirați de punk, post punk și, totodată, de pop și indie contemporan.
Sursa: Facebook Control Club

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută