Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Original Enigma Voices

Original Enigma Voices

Trei nominalizări la Premiile Grammy, 120 de milioane de discuri vândute (dintre care peste 100 de aur) și certificări de vânzare a albumelor de platină – aceasta este doar o parte dintre realizările celor de la „Original Enigma Voices”.

În ciuda acestor cifre, proiectul nu a beneficiat niciodată de apariții în emisiuni live și nici în turnee. „Sadeness”, „Return to Innocence”, „Gravity of Love” și multe alte hituri vor fi interpretate live de membrii Andru Donalds, Angel X și Fox Lima, ale căror voci vă sunt cu siguranță familiare. Acompaniați de o orchestră și o trupă live, spectacolul va avea o durată de oră și va cuprinde majoritatea hiturilor lor de top – o fuziune de elemente clasice și moderne.

Fondată în anii ’80 de un producător român, Enigma a încântat milioane de ascultători cu sunetele lor unice și iconice care sunt incomparabile cu orice altă muzică.

Vânzările record copleșitoare și totuși fețele ascunse, au făcut din Enigma unul dintre cele mai populare și misterioase proiecte muzicale ale ultimului deceniu. Succesul lor a fost o sursă de inspirație pentru mulți artiști și producători.

Sursa: Sala Palatului

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută