Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Opera Aperta 2022: Ride on Harmony

DISTRIBUȚIE

Regie artistică: Rareș Trifan
Scenografie și conținut video: Magdy Hawash

Diana Țugui – sopran
Iulia Merca – mezzosopran
Cristian Mogoșan – tenor
Florin Estefan – bariton
Simonfi Sandor – bas

 

DESCRIERE

CATEGORIE SPECTACOL: CONCERT VOCAL-SIMFONIC

Pentru prima dată în România, în cadrul celei de a VI-a ediții a festivalului , pasiunea pentru operă și cea pentru motociclete se întâlnesc în powered by Rombat. Șase artiști ai Operei Naționale Române, toți motocicliști pasionați, vor schimba smoking-urile și rochiile de seară cu ținute de bikers, într-un concert cu motoare, lumini puternice și hit-uri internaționale.

Soliștii Florin Estefan, Diana Țugui, Iulia Merca, Cristian Mogoșan și Simonfi Sandor vor fi acompaniați în această aventură de celebrul pianist Mihai Diaconescu, cel care a făcut deja înconjurul marilor scene ale lumii, începând cu Filarmonica din München, la doar 12 ani.

Ride on Harmony, oferit publicului în parteneriat cu Transilvania Bikers, va fi un veritabil drive-in pentru motocicliști, care sunt așteptați la concertul din Piața Unirii pe două roți.

Concertul dă șansa artiștilor clujeni să aducă la viață hit-uri internaționale reorchestrate, precum Nel blu di pinto di blu (Voalre)Maria de Buenos Aires, I feel pretty, Parla piu piano din celebrul film The GodfatherMy way sau Don’t stop me now, semnat de The Queen.

Intrarea la acest concert este liberă pentru public.

Opera Aperta este realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și al Asociației „Opera 2 You”.

Vârstă recomandată: 5+

Concertul nu are pauză și se încheie în jurul orei 22:30

Sursa: Opera Naţională Română

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email