Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente Culinar

Opening REACTOR | Cină comunitară cu specific multicultural @ REACTOR Cluj

Opening REACTOR | Cină comunitară cu specific multicultural @ REACTOR Cluj

Opening REACTOR | Cină comunitară cu specific multicultural @ REACTOR Cluj

Dăm startul stagiunii cu numărul 10 și sărbătorim diversitatea comunității clujene cu o cină comunitară cu specific multicultural!

În 2 septembrie, începând cu ora 21:00, deschidem larg porțile Reactorului și vă așteptăm cu entuziasm la o seară petrecută în comunitate, în care mâncarea bună, poveștile, limonada și vinul de casă se întâlnesc.

Noi pregătim o mulțime de bunătăți inspirate din bucătării diverse și vă invităm și pe voi să participați activ și să împărtășiți cu ceilalți gusturile care vă aduc aminte de acasă (sau, de ce nu, acel fel de mâncare încercat într-o vacanță care a devenit nelipsit din bucătăria voastră).

Curtea noastră va fi pregătită în așteptarea prietenilor de care ne-a fost dor toată vara, dar și pentru a întâmpina fețe noi, însă pentru a ne organiza mai bine, ne-ar ajuta să vă confirmați participarea la cină, completând un scurt formular.

Înainte de cină, de la ora 20:00, vă așteptăm la spectacolul-lectură cu intrare liberă, „Promit să nu aspir duminica aceasta” de Maria Angele.

Vă așteptăm!

Eveniment în cadrul programului cultural „Intersecții”, co-finanțat de AFCN și de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Sursa: Reactor Cluj – Facebook

 

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută