Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Om la Luna @ Promenada

Om la Luna

Om la Luna @ Promenada

Locație: Terasa Promenada Mall, nivelul 2, zona fântânii

Acces: liber, cu aplicația SPOT.

 

Program:

De la 18:00 – access la concert & DJ warm-up

De la 19:30 – RANA

De la 20:30 – Om La Luna

 

Pe 11 iulie, de la ora 18:00 te așteptăm #PePromenada unde se va îmbina muzica și poezia în stilul lui Doru Pușcașu.

Vino să te bucuri de încă un super concert într-o atmosferă relaxantă.

Consacrată deja ca scena rock & alternative a verii, anul acesta Promenada devine scena rock a celui mai lung festival neoficial – SPOT Festival! Accesul la toate concertele este liber, pe baza contului tău din aplicația SPOT.

Fii parte din cel mai lung festival neoficial, SPOT FESTIVAL: 6 luni de distracție și 35 de artiști, pe 14 scene din România, inclusiv la Promenada!

Accesul la evenimentele din cadrul SPOT Festival se va face exclusiv prin intermediul aplicației SPOT. Nu rata, așadar, cele mai tari experiențe de muzică live & fun din orașul tău și nu numai!

 

Despre om la lună:

om la lună este o trupă rock din București, cu multiple influențe – de la alternative și indie, la post-punk și electro-rock, iar versurile poetice dau o semnătură personală trupei. S-a format în 2018 ca proiect solo al lui Doru Pușcașu, remarcându-se încă de la început pentru demersul sincer de poezie cântată, iar toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band.

Trupa are la activ trei albume de studio: „Dans” (2020), compus și înregistrat în perioada de lockdown; „În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz” (2021) și „Echilibru” (2022) și a devenit, în cei patru ani de activitate continuă, foarte apreciată pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții. om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

La cinci ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu participări la festivaluri importante, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi EvenimenteFilme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Promenada

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută