Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

om la lună – Lansare Album ‚Echilibru’

Vineri, 1 iulie 2022
Acces: 19:00 | Concert: 20:30
Biletele disponibile prin Eventbook.ro:
https://bit.ly/oll01iul-Timisoara
Prețul unui bilet este 70 lei în avans și 80 lei în ziua evenimentului.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

om la lună lansează ‚Echilibru’, cel de-al treilea album de studio din istoria trupei pe 1 iulie în Timișoara la FABER.

‚Echilibru’, conține zece cântece și este compus în toamna anului 2021, în perioada în care membrii trupei au locuit împreună la Soveja, un sat de la poalele Munților Vrancei.

Albumul aduce o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. De pe acest album, trupa a lansat deja primele trei single-uri: La capăt de linie, Spre înălțime și Supranatural.

“Suntem în permanență pe o muchie de cuțit. Cu viețile noastre, cu alegerile noastre, cu fiecare drum nou pe care îl începem. Nimic nu este definitiv și nu putem lua nimic ca și cum ni s-ar cuveni. Între bine și rău, între frică și curaj, între prăpastie și drumul bun, mergem înainte în echilibru. Mergem cu brațele în lateral, când privind în față, când privind în jos. Ne mai împiedicăm, ne lăsăm fără să vrem pe o parte sau alta, ne mai ținem de pereți, ne mai ajutăm unii de alții. Ne dezechilibrăm și ne echilibrăm iar și iar. Mergem pe o sârmă invizibilă, spre visurile noastre – care de multe ori ni se schimbă – pe drumurile noastre, nou deschise sau vechi dintotdeauna, urmăriți de ziua de ieri, cu gândul la cea de mâine. Mereu între două alegeri, mereu între perseverență și renunțare, pas după pas, înaintăm. Și în drumul ăsta lung de-o viață, echilibrul este tot ce avem mai bun.” – Doru Pușcașu, om la lună

Sursa: Faber

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email