Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

”OM CÂINE”, proiecție în prezența echipei la ESTE Filmul de Miercuri

Om câine
ESTE Filmul de Miercuri prezintă în avanpremieră pe Sibiu filmul „OM CÂINE”, o dramă în regia lui Ștefan Constantinescu, avându-i în rolurile principale pe Bogdan Dumitrache și Ofelia Popii. Proiecția are loc miercuri, 14 septembrie, de la ora 20.00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu, iar publicul este invitat apoi la o sesiune de întrebări și răspunsuri împreună cu echipa filmului.
Sinopsis: Suntem la apogeul crizei sanitare provocată de coronavirus când personajul Doru (Bogdan Dumitrache) decide să revină în România, abandonându-și locul de muncă din Suedia. Susține că trebuie să asiste la botezul fiului celui mai bun prieten, dar în realitate are un alt plan. Alături de câinele mamei lui, Doru urmărește să își confirme bănuielile legate de infidelitatea soției. Timpul este scurt, Europa se pregătește să își închidă granițele, iar superiorii îi cer să se întoarcă de urgență în Suedia.
Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.
Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/…/bilete-este-filmul-de-miercuri…) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email