Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Old Brew Mob si Stanker

Puteti afla mai multe despre trupa la urmatoarele link-uri:
https://www.facebook.com/oldbrewmob/
https://www.instagram.com/oldbrewmob

 

OLD BREW MOB este numele sub care membrii trupei si-au unit principiile, pasiunea pentru muzica si dorinta de a da viata unor ganduri de introspectie. Este o trupa tanara, la inceput de drum, activata de seriozitate si inspiratie muzicala.

Trupa a fost infiintata de Mihnea Michetei, Gabriel Galbau si Adrian Galbau la sfarsitul anului 2018. Ulterior, s-a alaturat si ultimul membru al trupei, Sebastian Djurj. Formatia a suferit multiple modificari de-a lungul acestor ani de pregatire, pana sa ajunga in varianta actuala.
Trupa este din Suceava si da forma unor piese-amalgam, compuse din stiluri muzicale de tipul alternative, grunge, heavy rock.

Stanker e o trupa de hard rock originara din Iași, cu radacini in heavy metal si stoner rock. Influentati de clasici precum Black Sabbath si Metallica, Stanker imbina in mod placut si reusit acest sound cu cel al contemporanilor de la System of a Down, Faith No More si chiar de la trupe romanesti, precum Timpuri Noi.

Recent, trupa a lansat un nou single, intitulat “Clarvazatori”, al carui videoclip se poate gasi pe YouTube, iar piesa, se poate asculta pe orice platformă.

Puteti afla mai multe despre trupa la urmatoarele link-uri:

https://www.facebook.com/stankerband

Teo – Bass
Bogdan – Tobe
Vlad – Voce si Chitara
Sabin – Chitara

Sursa: Rocknrolla

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email