Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Off-Stage #1 @ Online (Apollo111 Teatrul)

Off-Stage

Off-Stage #1 @ Online (Apollo111 Teatrul)

 

Apollo111 Teatrul lansează astăzi prima ediție a concursului de dramaturgie Off-Stage, un proiect prin care invită artiști din România să propună texte pentru spectacole de teatru care pot fi jucate la Apollo111 în orice spațiu, mai puțin pe scena de teatru.

 

Certuri pe scări, nopți haotice în club sau despărțiri înghesuite la fumoar, orice idee este binevenită în cadrul OFF-STAGE #1. Vor fi alese trei texte câștigătoare care vor fi puse în scenă sub forma unor spectacole lectură, iar unul dintre acestea va rămâne în repertoriul Apollo111. În plus câștigătorii vor primi fiecare câte un premiu în valoare de 500 euro.

 

Juriul care va alege textele câștigătoare este format din @ilincaprisacariu, regizoare, dramaturgă și manager cultural, @dotzime, regizoare de teatru, @bugarin___, actriță, @b.th.olteanu, dramaturg și regizor, și @alex.mircioi, dramaturg și producător la Apollo111 Teatrul.

 

Propunerile trebuie să conțină o biografie scurtă a autorului, un sinopsis, o argumentare și un fragment din text. Acestea trebuie trimise către alex@apollo111.ro, termenul limită fiind 28 februarie. Câștigătorii vor fi anunțați la mijlocul lunii martie.

 

Detalii cu privire la propunere:

  • Scurt bio narativ – O prezentare personală de un paragraf. Cine ești tu, ce-ai mai făcut, etc.
  • Sinopsis – Povestea completă, dar pe scurt (maxim o pagină). Căutăm un mijloc, un început și un final.
  • Argument – Care e relevanța proiectului pentru tine ca dramaturgă/dramaturg? Pentru contextul actual? Pentru spațiu?
  • Fragment din text – O mostră de maxim 10.000 de semne. Nu trebuie să fie scene în ordine cronologică, ci fragmente care să ne dea o idee despre cum arată/funcționează propunerea ta.

 

Multă baftă!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Sursa: Facebook Apollo111 Teatrul

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută